Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Boek een (marketing)opleiding en ontvang 300 euro cashback ! (adv)

15 June 2018 | By | No Comments

Cash Collective maakt slapende honden wakker. Per jaar wordt 40% van de beschikbare opleidingsbudgetten binnen bedrijven niet besteed. Ja u leest het goed: 40%. Vaak door onwetendheid, drukte en/of simpelweg gebrek aan belangstelling. Dit is uiteraard voor niemand goed; niet voor bedrijven (er is immers geld vrijgemaakt voor scholing); niet voor medewerkers (er liggen onbenutte kansen om carrière te maken) en niet voor de opleiders (die hierdoor omzet mislopen). Cash Collective speelt hierop in en brengt alle belangen samen in een unieke win-win-win-situatie. Wij verhogen de bereidwilligheid en motivatie van medewerkers tot cursusdeelname door middel van financiële prikkels en hoge cashbacks. 

TWEE CASHBACK VARIANTEN

We bieden twee varianten om aantrekkelijke inkomsten te verkrijgen en/of een passende opleiding te boeken.  U kunt ofwel zelf een cursus boeken via het aangesloten bookingsportal ‘ManagementCareer’ (en aanspraak maken op een aantrekkelijke cashback) ofwel u kunt uzelf aanmelden als ‘Referral‘ en anderen aanmelden voor cursussen (waarbij zowel de aangebrachte cursist als uzelf een hoge cashback ontvangen). De cashbacks zijn te verzilveren via een unieke code die u verkrijgt na aanmelding als referral en/ of bij een boeking van een cursus.

VERZILVERING EN UITBETALING

  1. Gratis aanmelden
  2. Boek cursus online
  3. Ontvang cashback

AANBOD VAN MEER DAN 100 COURANTE CURSUSSEN MET STARTGARANTIE !

Kies uit meer dan 100 cursussen van gerenommeerde / erkende praktijkopleiders. Alle aanbieders bieden praktijkgerichte cursussen aan – met startgarantie – die te allen tijden passen bij uw werksituatie of die van uw collega/ vriend/ kennis, etc.

DEELNEMERS VAN MEER DAN 150 BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

The post Boek een (marketing)opleiding en ontvang 300 euro cashback ! (adv) appeared first on Content Marketing Management.

Powered by WPeMatico

Submit a Comment