Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Content Marketing Management gaat verder als UBS+

17 August 2018 | By | No Comments

Tijd voor vernieuwing!

Vanuit Utrecht Business School hebben wij de afgelopen jaren managementkennis gedeeld via dit platform. Onze artikelen worden altijd in grote getalen gelezen en toch is er gekozen om over te stappen op UBS+. Deze overstap heeft te maken met een verschuiving in de propositie van Utrecht Business School en haar kenniskanalen. Wij denken dat we op deze manier meer kunnen bieden dan enkel het voorzien van artikelen.

Wanneer verandert er wat voor u?

Voorlopig versturen wij de laatste nieuwsbrief aanstaande donderdag (op 16 augustus 2018). Per 1 september kunt u de nieuwe nieuwsbrief van UBS+ verwachten. Voor u als lezer zal er niets veranderen aan de te ontvangen nieuwsbrieven en artikelen. We zullen up-to-date managementkennis blijven communiceren, alleen dan met een andere huisstijl!

Wat is het UBS+ platform?

UBS Plus is hét inspiratieplatform op het gebied van Management & Leadership. Het is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. Door middel van de aangereikte give aways willen we helpen om het beste uit uzelf en uw team te halen.

Hoe ziet UBS+ eruit?

Het nieuwe UBS+ netwerk zal zich focussen op de behoefte van de lezer. Zo vindt u in de huisstijl een balk waarin je kunt kiezen of je jezelf, je team of je organisatie wilt verbeteren door middel van informatieve artikelen. De kleuren en inrichting zijn gefocust op rust en gebruiksvriendelijkheid.

Klik op het logo hieronder om een kijkje te nemen! 

UBS Plus

UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School

 

The post Content Marketing Management gaat verder als UBS+ appeared first on Content Marketing Management.

Powered by WPeMatico

Submit a Comment