Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Portfolio & Referenties


Inbound Media heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in de educatieve sector. Onderstaand vind u een vijftal recente cases van onderwijsinstellingen die de stap richting contentstrategie en inbound marketing hebben gemaakt en door Inbound Media zijn geadviseerd bij strategie-ontwikkeling, implementatie en/of content management.


portfolio2


Utrecht Business School  

ubs-topUBS zocht een partij die kon helpen bij het verder vormgeven van de content strategie. Inbound Media heeft een online portal ontwikkeld waar een constante stroom waardevolle leads de branded content bekijkt en met diverse leadgeneratietools wordt gekwalificeerd. Resultaat is een bloeiende online community, sterke online presence, en een sterke toename in leads en conversie vanuit het platform. Lees meer.


ManagementCareer  

mmc-logoMMC exploiteert een last minute cursusportal wat dreef op traditioneel online adverteren. Inbound Media heeft MMC geholpen met een innovatieve leadgeneratiemethode waarbij de kosten per lead sterk daalden en de marges per inschrijving toenamen. Tevens is hierdoor het aantal relevante leads structureel verhoogd. MMC is inmiddels volledig overgegaan op deze online strategie waarbij traditioneel adverteren ondersteunend hieraan is geworden. Lees meer.


Bridge2Food  

b2fVoor Bridge2Food; congresorganisator in de Life Science industrie, heeft Inbound Media een contentmarketing-implementatietraject doorgevoerd. Samen met de opdrachtgever is de contentstrategie geoperationaliseerd in concrete subdoelen en kpi’s waarna medewerkers, systemen en processen een veranderslag hebben moeten maken naar de nieuwe werkwijze. Na de transitie is het inbound-gedachtegoed verankerd in de organisatie en is het bedrijf nu te typeren als ”content driven’. Lees meer.


CMM Academy  

cmm-720x340CMM Academy wilde een sterkere social media presence en meer uit emailmarketing halen. Inbound Media heeft voor CMM Academy een emailmarketingmodule ontworpen waarin emailbrieven eenvoudig opgemaakt, gesegmenteerd en verzonden kunnen worden. Tevens is een automatiseringsslag gemaakt met social media door relevante kanalen ”slim” aan elkaar te koppelen met een enorm synergetisch effect als eindresultaat. Lees meer.


Heeft u ondersteuning nodig bij uw contentstrategie of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan hier contact op met Inbound Media of vraag hier een terugbelverzoek aan. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden. 


Terug naar ‘onze diensten’