Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Utrecht Business School


UBS zocht een partij die kon helpen bij het verder vormgeven van de content strategie. Inbound Media heeft een online portal ontwikkeld waar een constante stroom waardevolle leads de branded content bekijkt en met diverse leadgeneratie tools wordt gekwalificeerd. Resultaat is een bloeiende online community, sterke online presence, en een sterke toename in leads en conversie vanuit het platform.


original-logo-ubs


Casebeschrijving

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Dit kan bijvoorbeeld via online advertising en/ of download campagnes. Wij geven uw prospects de mogelijkheid om een relevante ‘weggever’ van uw organisatie te downloaden op onze of gelieerde leadportals. Van elk gedownload item, krijgt u de bijbehorende contactgegevens zodat u deze direct kunt opvolgen.


Referenties

photo“Geweldig …e hVelpen u met het in kaart brengen van de doelgroepbehoefte, het inventariseren van het organisatie-DNA en de ontwikkeling van een passende”. John Jehae, Marketingdirecteur Utrecht Business School.m“cademy of Media Design and Technology (MAMDT) is onderdeel van Zuyd Hogeschool.  Met het oog op meer, maar vooral bétere instroom, ontwikkelde Inbound Medigte gebracht van wat er leeft en speelt binnen de opleiding. Martin Wijnbergenelmar“cademy of Media Design and Technology (MAMDT) is onderdeel van Zuyd Hogeschool.  Met het oog op meer, maar vooral bétere instroom, ontwikkelde Inbound Medigte gebracht van wat er leeft en speelt binnen de opleiding. Elmar Kroezen.


Heeft u ondersteuning nodig bij uw contentstrategie of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan hier contact op met Inbound Media of vraag hier een terugbelverzoek aan. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden. 


Terug naar ‘portfolio & referenties’