Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Partner Programma’s


Inbound Media werkt met een aantal collega-opleiders samen op het gebied van contentstrategie en online marketing. Dit zijn onder andere CMM Academy en Utrecht Business School. CMM Academy exploiteert kennisportal CMM en bijbehorende contentmarketingtrainingen. UBS is de business school voor executives en business leaders in Nederland. UBS leidt cursisten op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière.


University students in a lecture class.


Een een aanbieder van goede contentmarketingopleidingen is UBS/ Utrecht  Business School. Zij bieden korte contentopleidingen van 1 dag aan tot cursussen van 3 dagen en van Post HBO Opleidingen contentstrategie en contentmarketing van 5 dagen tot executive masters contentmarketing van een jaar. Voor meer informatie over contentmarketing en de programma’s van Utrecht Business School, gaat u bijvoorbeeld naar deze website: www.ubsbusiness.nl. Doorklikken op deze link kan ook.  


Content Marketing-opleidingen Utrecht Business School: 


Content Marketing-opleidingen CMM Academy:


Heeft u opleidingsadvies nodig of heeft u andere vragen over onze trainingen en opleidingen? Neem dan hier contact op met Inbound Media of vraag hier een terugbelverzoek aan. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden.