Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kennispartners


Inbound Media werkt op het gebied van educatie, research, kennisontwikkeling, -deling en -verspreiding nauw samen met verschillende partners uit diverse vakgebieden. Door middel van dit soort samenwerkingen helpen wij het vakgebied vooruit en kunnen wij onze studenten voorzien van up-to-date informatie waarmee in de praktijk daadwerkelijk het verschil kan worden gemaakt.


frismakersFRISMAKERS. Frismakers richt zich op maatwerk. Frismakers vernieuwt de wijze waarop organisatie innoveren. Onze klanten zijn vernieuwers op het gebied van R&D of business development. Maar we kijken verder: ook voor HR-, communicatie- en marketingafdeling organiseren we innovatiedagen en trainingen. Onze manier van werken zorgt voor vernieuwing van binnenuit en uitkomsten waarmee organisaties meteen aan de slag kunnen. Lees meer.


CMM ACADEMY.  In onze visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan. Het is onze ambitie om dit soort programma’s aan te bieden. Lees meer.


HELIVIEW700x80-Test is specialist op het gebied van online leadgeneratie voor zakelijke dienstverleners. Wij combineren onze kennis, medianetwerk en database met een uniek lead management systeem voor een optimale response en opvolging. Heliview Online brengt uw kennis onder de aandacht via de diverse portals, via de congressen van Heliview Conferences & Training, via de diverse nieuwsbrieven en via de participerende media. Lees meer.


MULTIRAEDT.700x80-Test Om goed te kunnen inspelen op de behoefte van bedrijven en instellingen aan advies en ondersteuning in een sterk veranderlijke maatschappij, heeft Multiraedt gekozen voor een flexibele multidisciplinaire aanpak. Dat houdt in dat er rond een sterk managementteam een uitgebreid netwerk van vakspecialisten is opgebouwd, dat naar behoefte inzetbaar is. Lees meer.


Terug naar ‘Over ons’