Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kwalificaties en Accreditaties


Inbound Media beschikt over de kwalificaties en accreditaties die gelden op het gebied van kort beroepsonderwijs, training en opleiding. Daarnaast zijn onze docenten, behalve enorm ervaren, ook gekwalificeerd en gecertificeerd op de vakgebieden waarop zij doceren. Hieronder vindt u een overzicht van onze keurmerken, kwalificaties en lopende accreditatietrajecten.


University students in a lecture class.


Inbound Media heeft een NIMA-accreditatie voor een aantal opleidingen zoals het ‘Marketing the Content’ programma. Cursisten die dit succesvol doorlopen, verkrijgen PE-punten waarmee de ‘SMP’ titel kan worden behouden.

Accreditatietrajecten die worden voorbereid, zijn bij het CBRKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), het NRTO (Branchevereniging voor trainen en opleiden) en bij het CEDEO (Centrum voor documentatie en informatie over bedrijfsexterne opleidingen).

Tot slot heeft Inbound Media zogenoemde Educational Partnerships met diverse kennisinstellingen waarmee de laatste kennis en inzichten worden gedeeld. Dit zijn onder andere CMM Academy (content marketing), Utrecht Business School (strategie en marketing), Jijonline (usability en search) en Google (SEA en digital advertising). Zie voor een overzicht van kennispartners ook deze link.


Heeft u opleidingsadvies nodig of heeft u andere vragen over onze trainingen en opleidingen? Neem dan hier contact op met Inbound Media of vraag hier een terugbelverzoek aan. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden. 


Terug naar ‘over ons’